donderdag 9 juni 2011

Bee

Vandaag was de Hexabee bij mij. We waren maar met z'n drietjes, Merian zit in Wenen en Ans is ziek (beterschap Ans). We zijn alledrie met hexagonnen bezig geweest. Cristel maakt grote van Japanse stoffen en Jeanneke is bezig met een nieuw poppenquiltje.
En dit zijn mijn hexagonnen, ik ben er nog steeds niet blij mee. Jeanneke heeft ze anders gelegd zodat er een ster in het midden ontstaat, en vanaf daar ga ik nu beginnen met aan elkaar zetten, en kijk dan wat ik nog bij moet maken.


Op de eerste foto zie je door het raam onze blauwe tuin. Helaas is het de donderdagen dat wij bee hebben bijna nooit zo'n mooi weer dat we buiten kunnen zitten, en dat is jammer, kijk maar eens naar deze tuinfoto's.

Doei Dorien


3 opmerkingen:

 1. nou leuk bee-ke daar in Tilburg! En ik heb wel 4 wassen weg gewerkt...en heerlijk in de zon gedroogd...en dat in Roosendaal. Ook nog een dik uur met Sam gewandeld in de stralende zon. Gek he, zelfde provincie en gewoon zo verschillend. Maar je tuintje mag er zijn! En de quiltprojectjes zie er veelbelovend uit.
  Groetjes Miranda
  http://miramoza.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk al die hexjes!!..;0)
  en ik vind die van jou wel erg mooi hoor!!
  lekker doorgaan..;0)
  Je tuin ziet er ook mooi uit..dat beeldje op tafel ...heel bijzonder!!
  Fijne dag en ik hoop dat je in de tuin kunt vertoeven...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellige boel op jullie bee, jammer dat het weer niet toeliet om buiten te zitten, want het is een plaatje zeg, die tuin. Wat een glaswerk hangt daar!

  BeantwoordenVerwijderen