donderdag 21 januari 2010

Update HexaBee Quilt

Vandaag hebben we weer een gezellige dag gehad met z'n allen, de Bee was deze keer bij Anske thuis. Allemaal hebben we gewerkt aan onze HexaBee Quilt, en het is leuk om te zien dat iedereen iets totaal anders maakt van hetzelfde patroon.

Christel is afgelopen week goed opgeschoten, ze is het verst van ons allemaal, en heeft al haar 20 sterrenblokjes die rond het middenvlak komen al klaar. Ze is nu bezig deze blokken aan elkaar te zetten.

Anske heeft haar blokken op haar 'design wall' geplakt. In het middenblok wil ze nog wat extra dingetjes gaan appliceren, en er komt ook de tekst 'HexaBee 2010' in te staan.

Mirian heeft het middenblok bijna klaar, het patroontje komt uit een Quiltmania. Ze is nu bezig met kleuren uit te zoeken voor haar sterrenblokken, helemaal roze, of roze met bruin?
Jullie zullen het volgende week wel zien!

Dorien had vandaag haar kleding aangepast aan haar quiltwerkje, het lijkt wel een broche. Prachtig die Japanse stoffen in het paars, dat zie je bijna nooit!

Lia is gestart met het maken van de sterrenblokken in jaren dertig stofjes. In het middenblok wil ze een bloemenmand gaan maken.

En ik ben bezig de hexagonbloemetjes in mijn boom te appliceren. Eerst moesten alle blaadjes gedaan worden, en dat was een hele klus want ik heb nog niet zo vaak geappliceerd. Onder de boom komen geen vogeltjes meer maar iets anders... en ik zeg nog lekker niet wat.

Dag allemaal, tot volgende week!

Jeanneke

3 opmerkingen:

 1. prachtig en heel bijzonder om te zien wat jullie van hetzelfde patroon maken...........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ZOOOOO PRACHTIG, inderdaad ! Proficiat ;>)

  XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO
  NADINE

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn gewoon ALLEMAAL geweldig!
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen