woensdag 31 maart 2010

Ruitjestekort


Zo dames en heer,

even een update van mijn hexagonquiltje, want ik heb er de laatste dagen flink aan door gewerkt. Helaas loop ik nu tegen het volgende probleem op, ruitjestekort! Ik kan niet het juiste lapje vinden voor de volgende ronde. Ik heb alle stofjes tot nu toe uit mijn eigen voorraad gehaald, maar mis er toch een paar, waaronder een felrood klein ruitje (dus overwegend roodtinten) en een tea dye kleur ruitje. Wie weet waar ik kans maak om deze stofjes te kopen? Het moeten wel een beetje antiekerige geweven stofjes zijn, een 100% katoenen. Misschien dat iemand van jullie nog een lapje heeft liggen en met mij wil ruilen? Ik heb heeeel veel ruilruitjes! Mail me maar op mail@jeanneke.com.

Verder nog even antwoord op jullie reacties.

Ja, Dorien, ik ben het, ha, ha. En Valentina, hierboven een foto van de stand tot nu toe. En Daniëlle, de hexjes zijn 0,75 inch groot, dit is een maat die ik heel prettig vind om mee te werken. Ook komt het quiltje in het patroon dat ik wil maken zo op een mooi formaat uit.

Groetjes

Jeanneke

3 opmerkingen:

 1. Wat een schatje wordt het zeg! En zooooo klein, brrrr, ik heb er eens een nog kleiner gemaakt, 5 mm, noooooooit aan beginnen, het was haast niet vast te houden zo klein, maar .. het is een plaatje om te zien!! Mooie avond verder, groeten, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige hexjes!! Het is zo mooi om al die hexjes te zien overal...

  Ik ga snel verder met de mijne...
  ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeanekke, wat schitterend! Heel heel mooi... Sorry, ik heb zelf niets heb om te ruilen, maar begrijp wel wat je bedoelt. Ik hoop dat je iets moois vindt! :)

  Vrolijk Pasen!
  Valentina uilt Cyprus

  BeantwoordenVerwijderen