dinsdag 21 juli 2009

Extra Bee

Vorige week donderdag hebben we een extra bee ingelast. We hadden allemaal zin om te quilten, dus waarom een week wachten? Dorien was die dag een dagje uit met Wietske, dus die was niet van de partij.
Iedereen had toevallig een hexagon werkje meegenomen. Hier zien jullie mijn hexagon 'werkje' lekker lui liggend op het gras.

Christel showt hier haar hexabloemetjes quilttop, gemaakt van jaren 30 stofjes. Ze heeft nu ongeveer 1/3 deel klaar. Het gaat langzaam maar het wordt mooi!
Links op de voorgrond (je kunt er bijna niet naast kijken want hij is ontzettend groot :) zien jullie nog net een stukje van Lia's Prairy Flower Pincushion, ook gemaakt van hexagonnetjes. Het patroontje is HIER gratis te downloaden vanaf de MODA site. 

We hebben lekker buiten kunnen zitten want het weer was heerlijk. Kijk Merian heeft haar hexagon project ook weer opgepakt. Ze had het en tijdje weggelegd omdat ze last kreeg van haar vingers. 
Anske wilde graag onherkenbaar op de foto, dus daar is voor gezorgd :), ze was ook bezig met haar hexagonnetjes. 
We hebben een heerlijke dag gehad, veel gelachen en gequilt!

Groetjes Jeanneke1 opmerking:

  1. Ik heb weer van alles gemist zie ik wel. Ik wil heel graag het speldenkussen van Lia zien, ben erg benieuwd hoe dat er uit ziet. Groetjes Dorien

    BeantwoordenVerwijderen