zaterdag 4 juli 2009

Afscheid Krezip 2

Daar gingen we dan vrijdag 12 uur richting Amsterdam,een beetje vroeg hoor ik jullie denken,
het concert begon toch pas om 8 uur.Maar de auto werd geparkeerd bij de Arena en de metro
werd genomen naar de binnenstad van Amsterdam.Daar werd natuurlijk een bezoek gebracht aan Den Haan en Wagemakers en mijn favoriete winkelgebied De 9 straatjes.Na lekker gegeten te hebben bij een columbiaans restaurantje gingen we weer richting Heiniken Music Hall.
Het voorprogramma GEM was aardig,maar daar kwamen wij niet voor.Precies 9 uur begon de show,en wat voor een show,bij You can say barste de rook en vuurkanonnen los dat ging de tweede avond niet door want een of andere sufferd die tv opnamen maakte had de stekker eruit gelopen.De show komt op dvd dus ik ga verder niets vertellen,mischien hebben jullie het live gezien?
Toen kwam de Zaterdag het allllllerlaaaaaaaatste optreden.We vertrokken om zes uur met Erik en Iris en Pieter.Toen gebeurde het allerergste wat je,behalve een ongeluk natuurlijk,kan overkomen.We kwamen in de FILLE.Nou de inhoud van de auto stond op zijn kop van de stress
Kwart over 9 kwamen we aan.Gelukkig viel het mee maar we waren niet de enige,de ouders van Annelies kwamen nog later,die waren vrijdag niet geweest ivm de ziekte van Jos dus dat vond ik heel erg.Toen het doek was gevallen [lettelijk] vloeiden de tranen bij iedereen,opeens zag ik Jeanneke aan de overkant op de andere loge we hebben nog uitbundig gezwaaid, en toen we na 15 min backstage kwamen was het verdriet daar ook groot, na een uurtje gingen we feesten tot in de kleine uurtjes.Bij het afscheid werden nog afspraken gemaakt,want we gaan elkaar niet uit het oog verliezen.Wat een lang verhaal.Foto's heb ik niet gemaakt,fototoestel vergeten,maar Jeanneke heeft er een van onze Joost en Jacq.
Veel groetjes Lia

2 opmerkingen:

 1. Och Lia toch, wat érg van die file! Wij zijn pas om 18.25 uur vertrokken. Er lagen immers VIP kaarten voor ons klaar, mét stoelnummer, dus wat kon ons gebeuren, we hoefden niet vroeg te zijn om voor de deur te gaan liggen...
  En inderdaad alles ging voorspoedig tot we Utrecht naderden. Nop had het al snel in de gaten, die heeft laatst nog eens daar in de file gestaan toen hij zijn vliegtuig moest halen, weten jullie nog? Dus die ging vlak voor Utrecht de A12 op via Rotterdam- Leiden naar Amsterdam. Het was een enorm eind omrijden, maar we zaten om 20.30 uur op onze stoel in de Heineken Music Hall. Nou ja, we moesten er eerst nog twee mensen af'donderen' omdat die zo vrij waren om op onze stoel te gaan zitten. Toen we vriendelijk zeiden, 'jullie zitten op onze stoel' zeiden zij: Nee, hoor, dit zijn onze stoelen'. Toen vroeg ik of ze het kaartje wilden laten zien, bleek dat ze geen kaartje met stoelnummer hadden gekregen... wij wel, hi hi.
  Het bedrijf waar Nop werkt is n.l. sponsor en krijgt daarvoor in ruil twee vaste plaatsen in de rechterloge, voorste rij, stoelnr. 11 en 12. En geloof me, dat zijn prima plaatsen! Maar dat was nog niet alles, de hele avond gratis drank, hapjes én een gratis uitrij kaartje voor de parkeergarage!
  We voelden ons even als echte VIP's. Helaas zijn we geen andere echte VIP's tegengekomen... maar ja, die moesten die avond natuurlijk allemaal zelf optreden op het Tricolore festijn in het Willem II stadion. In elk geval, wij meteen naar Lia zoeken die op het andere balkon zou zitten. Maar hoe goed ik ook zocht, ik zag geen Lia. Toen dacht ik al: Als ze maar niet in die file staat...

  In elk geval was het optreden fantastisch, en ik wil zeker straks zo'n DVD kopen!!!!

  Groetjes Jeanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Lia. Ik had jouw stukje er niet tussen zien staan anders had ik wel gereageerd. Wat een gedoe zeg, die files zijn verschrikkelijk, vooral als je ergens op tijd moet zijn. Ik hoor het gemopper in de auto, zouden ze bij ons ook doen. Gelukkig maar een kwartiertje te laat. Nog bedankt voor helpen met de tas voor Wiets.

  Groetjes Dorien

  BeantwoordenVerwijderen