vrijdag 3 september 2010

Gevonden voorwerpen

Bij het opruimen deze week vond ik een map met geprinte patronen van de SBS quilt,oftewel de Sylvia's Bridal Sampler van Jennifer Chiaverini.Een paar jaar geleden stonden die op haar site en kon je ze uitprinten.Ik begon eraan en maakte er een paar,toen kwam het in de kast terecht waarom,ik weet het echt niet meer.Hierboven block A-1 Mosaic. blockA-2 Shoo-fly [ik had het achtergrondstofje wel even mogen strijken]


Block A-3 Bright Hopes

En block A-4 Posies Round the Square.Ik heb er nog een paar af ,die zien jullie volgende week,want ik ga ermee verder toch,sonde om in de kast te laten liggen.En als ik dan iedere vrijdag een up-date schrijf,dan komt hij ooit af.Al is het maar 1 blokje per week.
Groetjes Lia5 opmerkingen:

 1. Ha, ha, Lia, je hebt zeker nog niet genoeg te doen???? Grapje hoor, toevallig was ik deze week ook de zolder aan het opruimen. Ook ik vond een aantal projecten die hoognodig afgewerkt moeten worden.

  Groetjes en tot donderdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent goed bezig Lia!
  groetjes en tot donderdag,
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi lia,

  ja die liggen bij mij ook nog in een map.
  gr. en tot donderdag
  merian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je deze tegen bent gekomen en weer gestart bent. Ik ga je vorderingen zeker volgen, want ik werk zelf ook aan de SBS. Veel succes en plezier.

  BeantwoordenVerwijderen